FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:31-03-2008 22:54:18
Afsender:ebbe
Email:e.dl
Emne:jeg tror jeg går op og lægger mig
Tekst:Det er netop henvendt til Ebbe
"Først ville I have musik på nettet. I fik musik på nettet. Så ville I have prisen ned. I fik prisen ned. Så ville I have det uden DRM. I fik det uden DRM. Hjalp det så? Well ... ikke helt, vel. For I løj. I ville slet ikke noget af det. I ville kun én ting: Gratis musik."

Det bliver ikke mere rigtigt af at blive gentaget

- er ikke henvendt til dig eller DmD's fans, men derimod til Ebbe og hans ligesindede - nemlig de mennesker, der har taget den politiske beslutning i deres liv, at de ikke vil betale for musik.

Jeg betaler for den musik jeg forbruger, og mine musikkøb ligger over gennemsnittet for danskere. Jf IFPI's statistikker (det er nu heller ikke nemt at komme under snittet :-))

Jeg deltager i diskussionen herinde ud fra den faste overbevisning at jeres problemer kun kan blive værre med de løsningsmodeller, andre vælger for jer. Jeg argumenterer for at I (dig og musikbranchen) kan og skal vælge bedre veje til at få de tabte kunder tilbage i folden igen. Gennem bedre og mere kundevenlige betalingsløsninger og tilpasning af jeres distributionskanaler til vore dages teknik.

Jeg forsøgte at vise, at de bruger tekniske undskyldninger, når deres egentlige ærinde er af økonomisk karakter - udfra devisen: Når nogen kan hentes gratis, så skal det ikke betales for.

Det er denne holdning, jeg nu i snart 8 år har søgt at imødegå.


NÅ!
Det er et korstog med fraværende resultater, du har gang i. Du mangler overensstemmelse mellem din valgte vej og dine erklærede mål. Det er det man kalder skovtur ;-)

Citatet er ikke på nogen måde møntet på nogen, der betaler for det musik de forbruger.

Hvorfor er jeg så nævnt i overskriften?

SU
ebbe

PS jeg blev virkelig sur da jeg læste dine beskyldninger, hvis jeg havde fastholdt og udtrykt mine umiddelbare reaktioner på dine beskyldninger - var Jørgen nok kommet på arbejde.