FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:28-03-2008 08:51:26
Afsender:ebbe
Email:e.d@l.f
Emne:det er jo altid populært at skyde budbringeren
Tekst:med de dårlige tidender.

Der findes ikke nogen, der kan forhindre (børns) udveksling af ophavsretligt beskyttet materiale.

Hvis I (branchen og APG) skal i nærheden af at opnå den begrænsning af trafikken over nettet, så må der krappe midler til. Også midler der rækker ud over den overvågning og de metoder, APG allerede i dag bruger. Og så siger jeg, at selv hvis I (branchen og APG) får stoppet udvekslingen af ophavsretbeskyttet materiale over nettet, så er det uendeligt langt fra at være det samme som at stoppe udvekslingen generelt.

Jeg bringer ikke undskyldninger til torvs. Jeg taler ikke om folks begrundelser for at bryde reglerne. Jeg snakker blot om det umulige i at forestille sig, at folk (vi snakker om 5 mio. forskellige viljer alene i DK) skulle lade være med at bruge de oplagte muligheder, deres udstyr (computere, usb-ting, mp3spillere, stuestereo, internetforbindelser, mobiltelefon etc) giver dem.

Så jeg taler for at lave betalingsløsninger, der dækker det, folk alligevel gør. Og jeres tiltag på området 'betalingsløsninger' rækker som den berømte skrædder i helvede.
Jeres betalingsløsninger formår tilsyneladende end ikke at fastholde de kunder, der faktisk har tanke og vilje for at overholde reglerne.

kærlig hilsen
ebbe