FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:27-03-2008 18:04:40
Afsender:ebbe
Email:dl.dl.dl.dk
Emne:det er for længe siden
Tekst:du har været på et teenager-værelse

Der er ikke skyggen af chance for at en kampagne som den norske har effekt. I har sovet i timen, og I vrisser bare når nogen prøver at vække jer.

Juraen kan være klar og jeg ved ikke hvad. Den har bare ingen sammenhæng med den virkelighed, der er derude. Ungerne downloader ikke alverdens, det er der ikke grund til..... det går langt hurtigere at udveksle dagens hits direkte fra mp3spiller til mp3spiller eller andre medier.

Og der er altså stor forskel på, om man henvender sig med konsekvensbetragtninger til voksne eller til skolebørn.

Man kan ikke stoppe noget, man har stoppet forlængst ;-)
Det er så spørgsmål 1, hvorfor ungerne er stoppet. Om det er fordi jeres produkter var utilstrækkelige til at fastholde en vis betaling.
Og spørgsmål 2 må vel være, om I har en strategi for, hvordan vi får gang i den næste generation som betalende kunder.

Mit budskab er klart: Uden at ændre fundamentalt på jeres tilgang til nettet vil problemerne bestå uforandret. Uanset om i tager pædagogiske eller politistats metoder i brug.
Det vil ikke ændre noget at overdænge eleverne med kampagner. Og det vil ikke nytte noget at tage eleverne af nettet, uanset hvor effektivt det gøres.

nb rent juridisk er det forældrene der bærer ansvaret for børnenes handlinger. I det omfang et sådant ansvar kan placeres.