FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:25-03-2008 20:17:40
Afsender:Mathias Drummy
Email:drumchamps@hotmail.com
Emne:Skyldig men gør det godt igen.....
Tekst:Ja - jeg vil gerne gå til bekendelse og sige jeg har sendt sange via messenger. Der er måske tale om 8 sange med DmD. Jeg ved godt at det er forkert, faktisk ulovligt! Jeg føler mig også skyldig men jeg har tænkt mig at komme til en koncert med DmD og betale KK eller en anden fra bandet for de sange jeg har givet videre. Personen jeg har sendt til har ikke haft mulighed for at købe CD da det ikke helt er den musik hun høre mest, og jamen smag og behag!

Jeg valgte så at sende personen nogle sange fra det nye album "Sådan er det bare" + et par andre gamle. For at vise hende nogle af mine favoritter. Det er jo ikke nemt når personen bor 400km væk og ikke selv vil betale for en hel CD og ikke har mulighed for at betale via nettet (personen er ikke 18år endnu) Derfor vælger jeg nu at træde frem og så give KK f.eks de penge jeg "skylder" bandet. Da jeg ved det var forkert men i øjeblikket hvor jeg sendt ville jeg bare lade personen høre nogle af sangene som betød meget for mig.

Håber ikke jeg blir halshugget på grund af dette. Jeg vil gerne betale hvad jeg skylder!

Jeg vil self. ikke gøre dette mere da jeg ved det er forket (og i øvrigt er jeg selv amatør-musiker, dvs. trommeslager men uden band)
Jeg kan godt forstå tankerne omkring fil-deling men når man sidder og har hørt en virkelig god sang og personen man har i snak på f.eks messenger ikke har hørt den, så er det sgu nemt at hoppe i "synden" - Beklager!