FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:12-03-2008 06:58:45
Afsender:ebbe
Email:e@5.dl
Emne:samegame
Tekst:Jeg har ikke - og vil aldrig få - en uvilje mod at betale for musik. Og uanset hvordan det går med udviklingen i salget af musik, så tror jeg på, at det samme gælder for langt hovedparten af jeres kunder.

Jeg skal undlade at kommentere statsmusikken, der er jeg ganske enig ;-)

Sagen er at alt hvad I hidtil har foretaget jer på nettet i forhold til at skaffe jer indtægter fra jeres arbejde har været - ved tvang. I har givet os 'musik på nettet', desværre i en version, der er mere tilbøjelig til at give problemer end omsætning. I har justeret prisen for at opveje de indbyggede problemer, uden det har givet nogen løsning. Og I har fjernet de værste bigbrother-tiltag, stadigvæk uden andre resultater end at (de få) kunder der skifter fra cd til download - halverer deres forbrug.

Det kan godt være, at det I i øjeblikket udbyder som kommercielle legale musiksalgsløsninger, er hvad I kan tilbyde. Men det har hidtil ikke været godt nok. Hverken til at tiltrække kunder eller generere indtægter.

Jeg har som sagt ikke noget mod at betale for musikken. Jeg har noget mod digitalt eksemplarsalg på nettet, for det er ikke muligt at administrere. Det opbygger en norm for ejerskab, der ikke lader sig administrere. Og det opfylder ikke mine behov (de er ikke store).

Du skal sælge musik på en anden måde, hvis du ikke vil tabe de næste generationer af musikkøbere på gulvet.

just my 10¢