FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:11-03-2008 01:05:19
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Ikke ond vilje ... det går fint
Tekst:
Det er ikke ond vilje jeg ikke har svaret dig. Vi har bare rigtig travlt med vores nye album lige nu, som du kan se andetsteds på siden.

Du sidder igen glad fast i din egen verden, Ebbe. Vi er på vej frem i virkelighedens verden det nye album - på fuld knald - kombineret med tourstart i overmorgen i Pumpehuset.

Vi bruger internettet som et af benene i vores strategi for at få albummet solgt. Det foregår på følgende måder:

a) Vi bruger dmd.dk som stedet hvor publikum kan gå ind og kommunikere med os - b) Vi bruger nyhedsmails, som vi sender ud til vores fans - c) Vi bruger internettet til at sælge downloads:

DmD: Sådan er det bare - MP3, Bilka

DmD: Sådan er det bare - MP3, CDon

DmD: Sådan er det bare - MP3, Box.dk

DmD: Sådan er det bare - MP3, TDC musik

Du skulle prøve at gå ind og checke - det er udmærkede butikker allesammen. Albummet er endnu ikke på iTunes, men det skyldes, at det tager rigtig lang til at komme ind på deres hylder, hvis man ikke er international kendt - og det er vi altså ikke ... endnu ;-)

Det er det vi kan bruge nettet til lige nu. Og lige nu ser det ud til at fungere fint ... resten tager vi os af i den fysiske verden - salg af fysiske albums fx. Og det går som du kan se også meget godt:

Top 40 Fona

Så vi ser ikke så negativt på situationen som du gør. Det går relativt set fint - men download-salget vil selvfølgelig gå endnu bedre, den dag de sidste tosser holder op med at forsøge at uploade / downloade gratis via fx. PirateBay.

Når de holder op med det, så er vi glade ... jamen, Ebbe: Hvad fanden skal vi så brokke os over? ;-)

Højt humør Klaus K