FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:18-02-2008 13:32:41
Afsender:Pete
Email:R....
Emne:Min far --- så får du andre myndigheder på nakken.
Tekst:
Der er mange som har problemer med at se det, ja.

Også når de sætter trådløst-net op. Hvorfor kan de blive anklaget for hvad nettet bliver brugt til ? Det er jo deres forbindelse. Også dem som bruger andres trådløse net, de får snappet deres bankoplysninger.

Men der er steder hvor man kan downloade musik gratis og LOVLIGT. Derfor kommer der også problemer med gif-filer.
Men sjovt at du siger at det er hjemmesiden som har gif-filerne som får problemet. Se, så bliver det jo mere forvirende for folk, det er jo dem og ikke hjemmesiden som bliver jagtet, når det er musik. Men, jo, jeg mener at det var siden MP3.com som i gamle dage havde gratis musik-filer, her var der så en som uploadede et helt album fra en kendt. Der blev ballade, men hvad det endte med, kan jeg ikke huske. Men siden er i dag, ikke som dengang.

Nu har du ikke været med her så længe. Men til din oplysning, så køber og downloader jeg ikke musik. Jeg er stoppet med at lytte til musik. Og når jeg har gæster, så er det er radiostation, tv'et eller en gammel plade som køre. Jeg har lige købt en pick-up forforstærker (ca. 4 mdr. siden) og jeg har hørt 3 plader... så jo, der er gang i den.

Jeg købte også surround for 3 år siden, det bruger jeg heller ikke. Tænk at man skal kalde det Hi-Fi når man kan høre en hi-hat i baghøjtttaleren. Hvad og hvordan er den kommer der ud ?

Jeg er blevet træt af de regler fra musikbranchens side og at de ikke kan finde ud af hvad de vil. Derfor venter jeg til vi kan få et medie som kan bruges.