FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:13-02-2008 09:07:43
Afsender:Jens Jakobsen
Email:jens@jakulff.com
Emne:Piratbay vs. Tele2
Tekst:Jeg har tidligere "diskuteret" med Klaus K., og jeg kender udmærket holdningerne, som de også kommer til udtryk i CW. På bundlinien, rettighederne til indtjening på egne værker, er vi enige, men jeg mener dog her, at fogedretten går med til at rette smed for bager.
Jeg mener, at en valid analogi er følgende:
Jeg mistænkes for spritkørsel efter at have drukket hjemmebrændt sprit, hvilket OmBmAhdiebA (Organisationen mod Bilkørsel med Alkohol hvoraf der ikke er betalt Afgift) - i daglig omtale OBAA - bliver så fortørnet over, da de har set min bil slingre ned ad Vestergade, at den får fogedretten til at nedlægge forbud mod, at XX-benzin må sælge mig brændstof. Vil jeg køre bil, tanker jeg selvfølgelig hos YY-benzin og fortsætter min kørsel. At det så ikke var mig, men min nabo, der kørte i bilen, interesserer ikke OBAA.

Tilsvarende, hvis jeg vil bruge PirateBay til ulovligheder, ændrer jeg blot min DNS-adresse - og fortsætter.

Pointen er, at hvis IFPI er ude efter PirateBay, så må de anlægge sagen mod domæneindehaveren. At det er for vanskeligt for organisationen er blot endnu et aspekt i en globaliseret verden, hvor de burde jagte dem, der foretager sig ulovligheder og ikke en provokerende søgemaskine ;-)

PS: Har bestilt den nye CD på fysisk medie og glæder mig til at høre jer i Portalen med øl ned ad nakken :-))