FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:05-02-2008 11:00:08
Afsender:ebbe
Email:e@5.dl
Emne:Jeg kan altså ikke holde kaje
Tekst:I vil gerne fortælle os, hvad vi ikke må. Men I mangler at fortælle os, at I har de produkter, der kan udnytte vores bredbånd til at underholde os.

Som det er i dag, så har folk de der megaforbindelser. Og det er op til indholdsbrancherne at give folk noget at bruge forbindelserne til. Det er altså ikke nok at tilbyde kunderne at købe et download med mulighed for 5 redownloads. Så finder de på noget andet at bruge megabitbytesne til.
Thepiratebay skønner at 10% af al internettrafik er startet med torrents fra deres sider.
Hvor er de tiltag der kan flytte den trafik over på lovlige/betalende kanaler?


Hvad vil der ske, hvis adgangen til thepiratebay og tilsvarende begrænses?

Så længe der ikke anvendes andre metoder, end dem der blev iværksat mod allofmp3 - ingenting!

Der er ikke noget i fogedrettens afgørelse, der hindrer at dem der vil, stadigvæk benytter thepiratebay som torrenttracker. Eller hindrer dem i at benytte andre trackere.

På sigt kan resultatet blive en ny og langt mere decentral struktur også i track-udvekslingen. Og når det så skal stoppes, så ligner det i mine øjne en step for step nedlukning af private menneskers adgang til internettet.

For den teknologi, der gør at jeg kan skrive det her indlæg, vil også kunne anvendes til at udveksle indhold. Ukontrollabelt.

Et stærkt reduceret internet ville bremse spredningen over internettet - og dermed spille den illegale distribution i hænderne på folk med rygmærker og tilsvarende. For som jeg af og til påpeger er fraværet af fildeling og anden distribution over nettet ikke ensbetydende med fravær af piratkopiering.