FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:28-01-2008 21:56:14
Afsender:ebbe
Email:e@dl
Emne:hopper lige almindelighederne over
Tekst:Som du selv har sagt mange gange: Al digitalt indhold kan kopieres - ja, og hermed er ideen om andre forretningsmodeller død i denne diskussion. For ligegyldigt hvilken forretningsmodel man benytter, vil der alligevel altid være nogen der kan sprede indholdet via nettet.

Hmm er det nu et argument for ikke at gøre jeres distribution bedre, set fra kundens synspunkt?
Selvfølgelig vil der altid være nogen, der kan sprede. Og så længe deres distribution er jeres så klart overlegen - også på andre områder end prisen - så længe vil det blive stadig sværere at fastholde et betalende kundeunderlag til jeres distributionskanaler.


Jeg er i det hele taget modstander af, at vores branche skal have hjælp fra staten eller EU til at løse vores problemer.

hmm mig forekommer det at I beder om hjælp fra stort set alle verdenshjørner. Og at i er meget langt fra selv at være påsporet af en løsning.


Der er kun én fornuftig vej frem, og det er at forklare folk, at de skal holde op med at piratkopiere.

Det er givet en fornuftig vej, men det er næppe sandsynligt, at vi nogensinde vælger den. Når jeg nævner fastmedie-kopieringen, så er det for at illustrere, hvad vi kan bevæge os hen imod, hvis det skulle lykkes at fjerne pirateriet fra internettet uden at erstatte det med nye og mere kundevenlige tiltag.

Nb Tror du på internet-lockout af pirater? Kan det administreres og vil det hjælpe?