FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:05-12-2007 22:02:21
Afsender:ebbe
Email:ebbe£amast
Emne:Kære Kim
Tekst:Jeg skriver ikke for at rakke nogen ned, selv om jeg givet kommer til det undervejs.

Jeg skriver fordi de problemer, som branchen har omkring indtjening og distribution, ikke kan løses med de midler, branchen hidtil har taget i brug og siger de overvejer at tage i brug. Jeg tager udgangspunkt i mit kendskab til retssikkerhed, internet, digitalisering og mennesker. Jeg skal gerne indrømme at jeg ikke ved det store om musik.

Hvis man baserer sin forretning på at folk ikke bruger deres computere og internetforbindelser (og det er reelt det musikbranchen gør), så har man selv bedt om balladen.
For mig forekommer den indlysende vej at opstille betalingsløsninger, så folk (kunderne!) kan betale for det de faktisk gør. I stedet for at presse imho tåbelige forretningsmodeller igennem.

Og det er altså ikke mig, der sætter kursen for branchen gang efter gang. Senest nokia gennem en ekstrem 'musik som vand' ordning, før det wall-mart med et ultimativt krav om ingen DRM, før det igen apple etc etc

Hvis det ikke fremgår af mine indlæg at jeg har den dybeste respekt for kunstnerne, så har jeg ikke udtrykt mig godt nok.

Men det korte af det lange, Kim.
Man kan ikke gå på vandet på en sommerdag. Og prøver man alligevel bliver man våd.