FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:26-11-2007 22:56:22
Afsender:ebbe
Email:ebbe$amara.dk
Emne:moral
Tekst:Hvis du mener det seriøst, så er det også forretningernes egen skyld at de får stjålet for mill. om året, fordi de ikke sætter deres vare i aflåste montre.

Nej. Det ville være forretningernes egen skyld, hvis de valgte at sælge tøj fra stativer midt på gaden - og lod stativerne stå ude også i de 12-14 timer af døgnet hvor der ikke var ekspedition på. Hvis du vil have en tåbelighed der svarer til den måde, musikbranchen håndterer deres problemer.

Det er folks moral der er fordærvet, de føler sig næsten som helte når de står med en brændt cd, film el software.
Ja sådan er det, og det bliver ikke anderledes førend branchen (brancherne) skifter over til forretningsmetoder der ikke fremmer den følelse.

Vi kan alle lide at føle os som helte.

Mit syn på tingene er såmænd meget nede på jorden. Jeg kigger efter løsninger, der ikke forekommer mig umulige at gennemføre.

Selvtak.

Nb jeg har skam snakket problematikken igennem med min nevø, og han siger at det er op til os velbjærgede at sørge for at kunstnerne overlever og i øvrigt er han ligeglad - også med om han kan hente det på limewire eller hvad det nu hedder i denne uge. For hvis den ene kanal svigter, så er der altid alle de andre, deraf mange udenfor internettet.