FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:10-11-2007 09:28:03
Afsender:Kim Bering
Email:berings@drivehq.com
Emne:Ebbe, så havde jeg gættet rigtigt
Tekst:"Men i modsætning til dig er jeg her ikke for at opnå stoppet / STÆRKT nedsat fildeling og kopiering. -jeg kan ikke se nogen midler der kan hjælpe os den vej!"

Ovenståene er jeg sikker på at alle har opserveret, og jeg tror hellere ikke P.T. at det er muligt at stoppe 100% endnu, men det vil da være en forliterklæring at bare stoppe op, og opgive, for det er ikke prisen her der er grundlaget for den holdning, og at sætte prisen ned, vil at lege med kunstnernes eksistens.

Men kampagner for de unge,(igennem de rigtige kanaler, hvor mange unge ser OBS?) imens at pladebrancherne kæmper for at sikre deres levebrød, kunstnerne, tror JEG er vejen fremad.

Så det hjælper ikke at angribe DMD samt andre, da deres erhverv ikke har noget med selve cd`erne samt tracks sikkerhed at gøre, forstå mig ret, det er ikke deres arbejde, men selvfølgelig deres krav.

"NB jeg ved ikke hvad du har at have dit lille Ebbe"
Jeg ved godt at det ikke er rigtig at tale ned til folk, når jeg skriver "min lille ven", men for at være ærlig så var det ren provokation. Men det beklager jeg, og garantere at det ikke gentager sig her på DMD`s side.

Hav en god weekend, Ebbe og andre.

Mange varme hilsner
K. B.