FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:06-11-2007 23:14:36
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Downloads & flatrate
Tekst:
Ebbe - vi slås ikke imod nogen. Det er jo ikke-rettighedshaverne (fildelerne) der slås imod rettighedshaverne (bl.a. os) - ikke omvendt. Det gør de, fordi de kan gøre det ganske nemt. De tage noget uden at betale = de æder rettighederne - og derfor gør de det. I hvert fald for en tid. Derom er vi enige. Men det bør vi vel egentlig kalde ved dets rette navn: Det er "dem" (dem uden rettigheder) der tæver "os" (rettighedshaverne) - ikke omvendt.

"Problem et er at alle og enhver kan piratkopiere frit, men ikke foretage sig en tilsvarende handling mod betaling."

Hæhæ - det skriver du kun fordi du ikke ved bedre, Ebbe. Der er masser stedet på nettet at købe lovlig musik - og der er stadig flere og flere der gør det. Et af stederne er iTunes:

http://phobos.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewAlbum?id=264179805&s=143458

- det er nu drm-frit, næsten det hele ...

Det har måske undret dig, at jeg er så sorgløs på dette område - og har været det i et stykke tid - men det skyldes, at vi (DmD) opnår bedre og bedre salg via online download-salgene. Det ser efterhånden helt pænt ud :-)

Flatrate tjenesterne derimod - dem er der ikke det store salg i. Vi er pt. på Emusic, Napster og Musicstation. Det ser ud som om, publikum ikke vil have musik som abonnement. Jeg beklager - men dette er realiteterne fra virkelighedens verden ...

Og "Musik som vand" ... ? Tja - det er i givet fald brakvand. Med en masse døde sild i ;-)

KK