FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:26-10-2007 08:12:54
Afsender:Kim Bering
Email:berings@drivehq.com
Emne:Nu vi snakker om jeres indtægter...
Tekst:Hej Klaus
Det var ikke overvældene, (du mangler lige am bidrag og skat)
For et stykke tid siden, fandt jeg her på siden, de 4 første sider i sender ud til arrangøerne, hvad de skulle have klar inden i går på.
Jeg blev først lidt forbavset, men bagefter også forstående.
Bortset fra den dyre indvestering, hvad er så årsagen til at i ikke selv har jeres eget lyd og lys med?
Jeg kunne ikke lade være med tænke, at i risikere at komme til en udsolgt koncert og det lydanlæg der er sat op, lydder ad h til.
Jeg gætter på at hovedårsagen, er indkøbet, og et par extra mænd på lønningslisten, og det er da forståeligt nok. Men det må da være møg ærgeligt, at publikum kun husker den dårlige lyd, hvis arrangørene har for dårligt udstyr.

Efter jeg har lukket min onlineshop, kan jeg godt tillade mig, syndtes jeg selv,da jeg ikke vil tjene en enkel øre, hvis i køber noget derfra nu, at give dig et link til en forhandler i tyskland, der udelukkende sælger proof udstyr (har solgt lidt af deres discoteksudstyr), servicen er i top, og ingen reklamationer.
http://www.steinigke.de
De priser der er vist er forbrugerprisen, altså "privatkundernes" pris. Jeg ved godt det ikke er de mærker som i har beskrevet i jeres brev til dem der booker jer, men som sagt jeg har ikke haft nogen klager fra mine kunder.
Og da det er et EU land skal i kun betale deres momssats på 19%.

Undskyld hvis jeg blander mig for meget, men dengang jeg læste det du havde lagt ud på siden, til dem der booker jer, kunne jeg ikke lade være med at tænke på, at det må være med en del sommerfugle i maven, at komme ud til et nyt koncertsted, og så skal tjekke om sounden er god nok.

Varme hilsner
K. B.