FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:25-10-2007 04:05:39
Afsender:ebbe
Email:ebbe£amara.dk
Emne:nu var det ikke lige medierne
Tekst:men tilsyneladende en rapport (ikke offentliggjort, hvis jeg falder over et link til hele rapporten, skal jeg nok bringe det videre), lavet for et samarbejde indenfor branchen i UK (Value Recognition Strategy working group) og lavet af CapGemini.

At rapporten ikke er offentliggjort kan skyldes så mange ting, lige fra at konklusionerne ikke passer opgavestillerne til konkurrenceforhold og juristeri.

Jeg har ikke slugt nogen ideer råt. Jeg refererer bare artiklen på www.mymusic.dk uden at konkludere noget. Men mine egne tanker har gået samme vej, det indrømmer jeg gerne.

Kommer det samlede salg i år over 600 mio herhjemme?

Selvfølgelig går det galt. Men det er ikke lige journalisterne det går galt for.

Både selskaber og kunstnere tjener forholdsvis meget mere både på et downloadet enkelttrack og et download album, end de gør på et fysisk album.
Det kunne være helt rart at se det regnestykke. Går i ligefrem rundt og tager r.... (det gør i vel, hvis i tjener 'meget mere' på downloadsalg end på salg af samme værker på fastmedie) på dem der vælger at købe downloads i stedet for fastmedier.

Er det relevant at kigge på enkeltkunder, der har en indkøbsadfærd som den, du beskriver? Et anerkendt analyseinstitut er (eventuelt, jeg har som sagt ikke adgang til selve rapporten) nået frem til at gennemsnitskøberen på downloadbutikkerne bruger færre penge på indkøb af musik og køber mindre mængde musik, end tilsvarende kunder, der holder sig til fastmedier?

en panikslagen branche vælger panikløsninger.