FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:06-10-2007 15:26:29
Afsender:ebbe
Email:ebbe$amara.dk
Emne:gammelt klip
Tekst:- læg i øvrigt mærke til mandens downloadliste :-)

Desværre også kun en gammel drøm.
Den korte version er at en sådan spærring ikke er mulig, og at det ikke er kendt ulovligt at benytte siden til køb af musik (der er ingen der er dømt for at benytte tjenesten endsige pålagt at slette det købte).

Metoden som domstolen tror på svarer til at postvæsenet fik til opgave at opsnappe alle forsendelser fra cd-wow for at hindre at forretningen får kunder i Danmark.

Der findes bare ikke nogen teknologi, kan sortere skæg fra snot - enten vil det ikke være effektivt eller også vil det hindre andre i at drive legitime forretninger. Som oftest vil der være elementer af begge dele.

Argumenterne for at afrette verden som du eller Klaus vil, for er da legitime nok. Metoderne findes bare ikke, og der kan ikke opfindes sådanne metoder uden at de samtidig indskrænker den personlige frihed, krænker privatlivets fred og stopper udviklingen. Og selv hvis vi ofrer frihed, retssikkerhed og demokratiske rettigheder, så er nok langt fra at kunne afhjælpe misæren. Dertil er du og jeg og millioner af andre brugere for opfindsomme.

Det er meget nemt at forlange at illegalt salg og piratkopiering skal stoppen. Der findes bare ikke metoder, som kan virkeliggøre den drøm, så længe musikbranchen har ingen styr på det der er muligt.