FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:06-10-2007 01:17:52
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Tilføjelse ang. koncerter
Tekst:
"Ikke at det ikke er fortjent eller noget, men i min ungdom var det min 2-3 koncerter hver uge 40 uger pr år for de rene koncertbands. Hvis et band skulle leve af det."

Det vil ikke kunne lade sig gøre for os mere. Det kræver nemlig en del mere at spille en koncert for 3.000 mennesker end for 300. Presset (læs: Forventningerne) på de optrædende er simpelthen 10 gange hårdere, tror jeg.

Vi nåede helt klart muren i 2006, hvor vi spillede næsten 60 større koncerter, og Rie blev syg midt i det hele. Presset er som bekendt hårdest på frontfiguren:

http://dmd.dk/seneste_nyt/seneste_nyt2006.htm#aflysning

I 2007 spillede vi derfor kun 45 koncerter, som imidlertid var blevet endnu større, men desværre blev Rie syg igen i juni, hvor programmet var meget presset med vores egne "Åben himmel"-koncerter:

http://dmd.dk/seneste_nyt/nyhedsbrev/PresmeddE.html

Jeg skriver ikke dette for at du skal have medlidenhed med os, blot for at vise dig vilkårene. Koncertlivet har givet os smør på brødet, men prisen er undertiden temmelig høj. Mest for frontfiguren. Vi andre kan jo "gemme os" lidt bag hende oppe på scenen ;-)

Tak for dine ord iøvrigt - Klaus K.