FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:03-10-2007 17:43:23
Afsender:ebbe
Email:ebbe$amara.dk
Emne:som der er redt op
Tekst:Og skulle vi følge dine ideer, kunne vi udelukkende producere ting, som ikke kan proppes ind på en harddisk & sendes over nettet. Hvor besnærende denne tanke end ser ud, så er den ikke realistisk mere.

Alt kan virtualiseres eller digitaliseres og proppes ned på en harddisk, og jeres produkter i særdeleshed. Men når man sælger sine varer som digitale kopier, så kan man ikke undgå at de betalende kunder gemmer eksemplaret et utal af andre steder (ganske lovligt). Og at de derfra siver ud ad digitale kanaler, sneakersnetværk og andre veje til hele verden.

Når I ikke engang kan sætte bare nogenlunde vandtætte skotter i engrosleddet (allofmp3 måtte jo stoppes? ad andre veje), så er det ren galimatias at pleje en forretningsmodel der forudsætter (evt frivillig) eksemplarkontrol på slutbruger-niveau.

Det er den virkelighed, I gerne vil tjene penge i. I bliver nødt til at finde på noget andet hvis det skal lykkes fremover.

Klaus, du skylder stadigvæk at fortælle, hvilke tegn du ser på at verden bevæger sig 'din' vej. Jeg har ikke set noget talmateriale eller andet, der peger den vej. Og jeg har - hvor grundigt jeg end har læst dine indlæg - ikke set noget endnu, der rækker ud over begrebet ønsketænkning.

Nb der er altså en væsentlig forskel på møbler og musik, rent håndteringsmæssigt. Møbler håndteres analogt (et ad gangen), mens musik er digitaliseret og ikke kan tælles uden kunstgreb (der bliver ikke to sange ud af at den ligger på både min harddisk og mit cd-drev).

PS hvis I ikke finder på nye veje bliver det langt værre fremover.