FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:01-10-2007 21:34:28
Afsender:Klaus K
Email:kk@dansermeddrenge.dk
Emne:Ikke derfor ...
Tekst:
Det er komplet ligegyldigt, hvad den ene eller den anden siger - og hvordan de er i familie med hinanden. Det har intet med disse mennesker at gøre.

Det vigtige er, at det er en TV-reklame til offentligheden, produceret og betalt af et kæmpe multinationalt selskab (som til din orientering er større end samtlige selskaber i pladebranchen tilsammen) - som lokker folk til at købe deres produkt, bl.a. ved at fremhæve én af produktets kvaliteter = nemlig at man kan downloade en million sange med den.

Det er som bekendt ulovligt at opfordre til ulovlig fildeling eller drive virksomhed på basis af ulovlig fildeling. Det slog USA's højesteret fast i 2005, hvor en fildelingstjeneste fik dom for gennem deres business at opmuntre folk til at hente musik og film gratis.

Denne sag er fakstisk mere oplagt, fordi der er tale om en TV-reklame. Jeg tror faktisk at pladeselskabernes brancheforening har en god sag ... men det er måske det, Hp spekulerer i = at få de ulovlige fildelere som kunder. Et sagsanlæg vil jo få god omtale på nettet. Men gratisbrugerne på nettet kan ikke længere slå på, at det er den store onde pladebranche der lægger sag. For i en sådan sag vil det være pladeselskaberne der er David og Hp der er Goliath.

KK