FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:30-09-2007 23:54:58
Afsender:ebbe
Email:ebbe$amara.dk
Emne:bare det var så nemt
Tekst:men desværre er teknikken bag så almen at det ikke kan lade sig gøre at stoppe den type programmer isoleret.

Trafikken ville bare ændre sig - så den fx ikke kunne skelnes fra mail. Så hvis man skal den vej, kræver det nedlukning af muligheden for forbindelser direkte mellem brugerne. Og efterhånden som pilfingrene fandt ud af at omgå dét også nedlukning af stort set hele internettet. Hvor tillokkende det end lyder, så er der ikke tekniske løsninger. Samtidig foregår væsentlige dele af den illegale distribution udenfor internettet. På verdensplan er over 1/3 af alle solgte fastmedier (cd og dvd) illegale.

Samtidig er kopiering/lagring på flere medier en så integreret del af den måde, musik bruges i dag*, at det er utænkeligt, at der kan holdes styr på materiale der findes overalt i ikke-sikrede versioner.

Der ligger mange gode tanker bag dit indlæg, men desværre er der ikke mulighed for at løse problematikken på den måde.

Når jeg ikke fildeler er det ikke fordi jeg er bange for at blive snuppet af musikpolitiet eller andre. Det handler udelukkende om at musikerne skal have deres.

Men desværre. De får ikke ret mange af mine penge førend de begynder at tilpasse forretningen til den måde, internettet fungerer på. Tilsyneladende skal de tabe op til 10% af omsætningen hvert år nogle år endnu, førend de begynder at tage ansvaret alvorligt.