FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:19-09-2007 09:18:07
Afsender:Kim Bering
Email:berings@drivehq.com
Emne:du køre rundt......
Tekst:Ebbe du køre rundt i ring konstant, og jeg tager virkelig hatten af for KK at han lader dig gøre, "hjernevask" og "mistro" til hans viden om sit eget fag.
Nu ved jeg ikke hvad du arbejder med, men lad os sige at du er elektriker, skulle vi andre så prøve at belære og fortælle dig om dit fag og om hvad der er bedre at anvende, samt hvordan du skal tjene flere penge, samt belære dig om hvad der er bedst for din branche, på grundlag af hvad vi kan læse os til i medierne.
Det ville vi da slet ikke have kompentance til, da du kender mere til branchen end os andre.
Jeg er overbevist om at KK ved nok mere om det her, end vi gør. Det er jo ikke kun DMD der er blevet ramt, det er jo et globalt problem, men tro mig at pladeselskaberne nok skal finde en løsning, selv om at du siger det er UMULIGT.

Jeg syndtes det er flot at DMD har taget emnet op på deres side, men da ingen af os ved hvor den tekniske udgang er (løsningen), så er det faktisk trist og respektløst at angribe offeret, og bare sige til folk at der besøger DMD`s side, og så komme med "når vi ikke kan slå dem (indnu), så kan vi lige så godt følge dem"

Så tag lige og tøv en kende med hvad du siger, du er pænt blevet inviteret ind, så skal man sandelig også behandle værterne pænt, også for de andres gæsters skyld.