FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:18-09-2007 13:46:54
Afsender:Klaus K
Email:kk@dansermeddrenge.dk
Emne:Truslen er dig selv ...
Tekst:
Ebbe - du fortsætter med din propaganda, som har den meget uheldige bivirkning at den opfordrer unge mennesker og andre svage sjæle til fortsat at tilegne sig film & musik ulovligt.

Det har kun i korte perioder udgjort et større problem for film- eller musikbranchen at enkelte mennesker kopierede 1:1 via fx. CD-kopiering (i gamle dage: Kassette-kopiering) - og jeg vil meget stærkt antage at det heller ikke vil volde indholdsbrancherne store problemer, at der bliver videresendt enkelte rettighedsbeskyttede ting i mails - selv om det naturligvis er forbudt ;-)

Vi ser i hvert fald ikke dette som et problem.

Den store trussel imod branchernes eksistens udgøres faktisk af folk som dig, der accepterer at yngre mennesker stjæler musik på daglig basis & spreder det videre via internettet - for på denne måde vænnes jo de jo til ikke at betale for indholdet ...

Lad os nu antage, at du havde verdensheeredømmet, og du kunne tvinge alle rettighedshavere i verden til at bringe dine ideer til udførelse: Altså - hvis det kunne lade sig gøre at etablerere den verdensomspændende p2p-jukebox, du taler om - (hvilket det ikke kan i et frit samfund) - så ville det jo stadig kun dreje sig for mange om at komme til at undgå betaling.

Kan du slet ikke forstå det?

Klaus K