FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:16-09-2007 21:42:45
Afsender:Kim Bering
Email:berings@drivehq.com
Emne:ups igen
Tekst:Ja undskyld, men kan ikke lade være, men det var da nok det værste gang volapyk jeg har læst længe.
Hvordan kan du stille op med rene hænder når du lige inden har skrevet "jeg påstår ikke at jeg kan overholde lovens bogstav, dét kan ingen efter højesterets afgørelse i 'ftp-sagen'. Jeg påstår blot at jeg ikke gør nogen skade, og ikke bruger musik, jeg ikke har til."
?????????????????????????????????????????????????????????
"For nogle kan det have at gøre med økonomisk formåen."
?????????????????????????????????????????????????????????

Nu har min computer været ude af funktion, og har først fået den op og køre i dag, (med org. software), men da man så kommer ind i forummet og ser hvad der er sket, så påstår alle at de er imod piratkopiering og fildeling, men hvad er så problemmet????
Istedet for at smide l... efter hinnanden og brokke sig om det ene eller det andet, så var det måske vigtiger at finde ud af hvad der kan stilles op.
Klaus hvad siger pladeproducenterne?, er der nogen form for at lave sikkerhed så cd´en ikke kan kopieres? Samt de tracks man kan købe på nettet, ikke kan komme vidre end til den computer som den bliver downloadet til. (evt. en ip-sikring, så det er kun den computer der er tilsluttet den adresse, der kan høre nummeret)

Microsoft har blandt andet, ved mange af deres frie programmer og opdateringer, at et lille program validere om du nu har den org. software på.
Kunne det tænkes at der kunne laves et lille program som man skulle have, der går ind og læser ens ip eller andet der gør det muligt kun at spille det købte track på den computer. Så hvis nummeret bliver flyttet over på en anden computer, så vil det ikke kunne afspilles.
Jeg ved at det i første omgang vil koste, men mund ikke alle i den danske musikbranche vil spæde lidt i kassen, for at deres arbejde bliver behandlet med respekt.

Jeg tror ikke på at det er umuligt.