FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:16-09-2007 20:29:33
Afsender:Pete
Email:R.....
Emne:Kære KK
Tekst:
Jeg er pisse træt af at du mener at dem som har en anden holdnong end dig et små teenager med fedet hår og bruger Linux fordi det er det eneste som man kan hacke med

"Kære Pete med de komplicerede tanker - ja, der er sandelig megen uretfærdighed her i verden - tænk bare: Du må ikke kopiere en film eller et stykke musik og sprede det ud over hele verden."

Men den holdning kan jeg jo sige, for at opføre mig som teenager: "Når jeg får skylden, så kan jeg lige sågodt begynde"

Jeg er godt klar over at I måske ikke får ret meget, men jeg kan også godt fortælle dig at nogle designere heller ikke er på timeløn. De får også for eksemplar salg, men ikke for når folk bruger det. "pr. bøf der bliver skåret"

Jeg vil gerne se det ramaskrig der kommer når der kommer tvungen licens, jeg vil tro at nogle vil tage sagen op igen.

Jeg er glad for at gymnastik-foreningerne slap for Koda, da jeg mener at det er det samme som et band i et øvelokale. Gymnastik-foreningerne betaler jo Koda ved opvisningerne.

Jeg mener at det er dårligt at en resturant skal betale for at afspille en CD, når han har købt den. Og han skal jo ikke betale pr. antal kunde som er i resturanten, men hvormange der er plads til. Kunne han så bare sige at mandag havde han 50 kunder og lørdag var der 200. Nej, han betaler for 200 alle dage.

Men hvis nogle laver en kopi af Jeres nummer, så mener jeg de skal betale, endda stort, jeg hader kopinummre :-)

Tilbage til Koda.
Som MD skriver, så er det jo små beløb, jeg vil gerne lige mødes med dig, så du kan se at det er det faktisk ikke.

OK, Stofa er nok, men ikke hvis du tager det hele. Jeg kan også se at alle de små beløb må da blive mindre og mindre pga. alle de led de skal igennem. "i administration"

Og som jeg sagde dengang. Børnene vil havde en is, nå ja, den koster jo ikke så meget, det gør en sodavand heller ikke, og nu lidt tyggegummi. Og det er hverdag man går i brusen. Tja... så løber det op. Måske musikerne skulle kikke lidt efter hvor pengene havner.

Om jeg vil betale ? For et forbrug jeg ikke har... ? NEJ.