FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:16-09-2007 01:54:42
Afsender:Klaus K
Email:kk@dansermeddrenge.dk
Emne:Tvangstanker ...
Tekst:
Pete - du lider stadig af tvangstanker, og det er absurd (grænsende til det morsomme), at du nu på 7. år stadig føler dig forfulgt af et uhyre du kalder "musikbranchen" - fordi både DR og Stofa opkræver vederlag til koda = sangskrivere (som fx. mig) for brugen af den musik de har skrevet.

Vi har abonnement på kabel-TV hjemme hos os. På regningen er anført at vi betaler 300 kr om måneden for en mellempakke - heraf 4 kr til koda ... det er det beløb, der går til komponisterne af al musik på de 29 kanaler, vi har. Tænk - det synes jeg ikke er dyrt. Der er jo musik i næsten alle programmerne.

At DR også kræver koda over licensen er jo ikke kabelselskabets skyld - DR står jo kun for 2 af de 29 kanaler de leverer i mellempakken.

Hvis du vil være sur på nogen, så vær sur på de danske politikere, som kræver at alle skal betale licens til to danske stationer, uanset om folk ser deres programmer eller ej. Det er nemlig en politisk beslutning, at det skal være sådan.

Vedr. din mening om grænsehandel: "Ja, lad os få grænsehandlen tilbage. Jeg kan ikke se hvorfor at musikbranchen skal havde penge for det jeg ligger på mine medier, så som SD-kort og andet."

Jeg tror det er en rigtig dårlig ide, hvis du forsøger dig med grænsehandel, for i vore nabolande Sverige og Tyskland har de lagt rigtig tunge afgifter på hardware - som kompensation for hjemmekopieringen. Afgifter af den type, du forestiller dig vi har i DK - som vi imidlertid ikke har. Læs her:

http://koda.dk/presse/nyhedsarkiv/sejr-for-ophavsretten-i-tyskland/

Pete - du vil (af en grund jeg kun kan gætte mig til) hade musikbranchen. Fint. Had musikbranchen så meget du vil. Et lille spørgsmål: Hvorfor gælder dit had ikke filmbranchen?

KK