FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:15-09-2007 18:29:21
Afsender:Pete
Email:R....
Emne:Sålænge....
Tekst:
at du bare sidde og ikke ved hvad du taler om, så er det da klart st du svare som du gør.

Hvis du kikker på hvor mange gange du indgår i en statestik og dermed betaler Koda/Gramex for ting du ikke for/lytter til. Jeg sagde såsom Stofa. I Århus indgår du på over 7 forskellige lokal-radioer. Hvis du starter en net-radio, hvor du kan logge hvormange og hvornår nogle er online, og betale ud fra det. Men det vil K/G ikke. Og der er mange andre ting hvor K/G bare siger et beløb som er helt ude i hegnet. Men tro du bare på dem og bliv ved med at betale.

Det er et spørgsmål om tilgængelighed, ikke om udbud.

Ja, lad os få grænsehandlen tilbage. Jeg kan ikke se hvorfor at musikbranchen skal havde penge for det jeg ligger på mine medier, så som SD-kort og andet.

At vælge noget så sikkert som M$ og kalde det sikkert er en af de største jokes jeg nogen sinde har hørt. Se hvormange sikkerheds-huller M$ har. Bi$$ har arbejdet sig op ? Han er en af de mennesker som har stjålet mest og sluppet godt fra det og ham vælger man. Hvis du kikker i hvormange retssager den mand er med i, og hvoemange han/de taber. Det eneste Bi$$ har gjort, er at skrive noget pænt og så få patent på det uden selv at kunne lave det. Derfor mener mange at først når der er en prototype, så kan man få patenet.

Det sjoveste var dengang at han sagde at internettet var en døgnflue. Det fandt man ud af hvorfor. Prøv at installere en Win98. Vil du på Microsoft-net ? Altså ville Bi$$ lave et intranet i internettet og derved blive den store skaber at et globalt net som allerede eksisterede. Men sådan lyver han med tingene og de naive tror på ham. Folk jeg snakker med, tror at det var Bi$$ som opfandt computeren.

Men sæt dig nu ind i K/G reglerne og se hvor folket bliver snydt. Så vil du måske også forstå lidt af min harme overfor dem.