FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:14-09-2007 03:05:41
Afsender:Pete
Email:R.....
Emne:Måske...
Tekst:
Tjaaa... Måske skulle jeg bare lade musikbranchen om det.

Nu skriver jeg jo at det var tiden hvor jeg stoppede med at lytte til musik, ikke at jeg var sur over at Napstor døde.

Men nu har du jo ikke været med fra starten af dette forum. Der var mange ting som blev diskuteret dengang. Bla. ville afgiften på blankmedier sat op og der ville komme se stram lovgivning omkring nettet.

Det jeg er mest gal over er de afgifter som dog blev sat ned :-) og det som er tilbage er Koda/Gramex afgiften som vi skal betale på Stofa og TDC. Vi har betalt licens, så hvorfor betale igen, når vi "kun" har muligheden for at se programmerne.

KK sagde at musikbranchen blev snydt for mange penge. Men jeg mener også at forbrugerne betaler overpriser visse steder, så som Stofa osv. Og det var der jeg startede på dette forum, og stadigt står :-)

Du spørger om hvorfor jeg ikke er blevet hørt, nu når jeg har været her så længe. Det kan jeg sige, jeg hedder ikke Microsoft eller Apple, det er dem de vil lege med, og det er somsådan også OK, men M$ og Æblet går det kun for at låse forbrugeren til deres ting. Og derved bliver forbrugerne tabere igen, men det gør musikerne også.

Jeg vil så spørge om hvorfor musikbranchen ikke har løst problemet for længst, de har haft mange år til det og de har så mange kloge mennesker ved fx. Sony ?

Det eneste jeg tror kan løse lidt af problemet, er at vi kan få alle sange op på en server og så vi kan hente dem der. Måske livstids forbrug eller mdr. forbrug. Jeg ved at til fester, vil folk ikke vente 14 dage på en sang fra P2P, men betaler gladeligt for af få den NU. Og nej, alt musik er langt fra online. Jeg tror ikke at de er nået til mere end ca. 20%

Jeg kender også pro. musikere, de er også træt af nogle af reglerne. Så som at ligge deres egen musik online (prøver) osv. Andre mener også at der er andre problemer. Men det er en længere historie.

Jeg tror du har misforstået det jeg vil havde ændret. Om P2P lukket i morgen, tjaaa... Hvis jeg havde noget med musik at gøre i dag, ville jeg blive ked af det, da man ikke kan skaffe alt på CD eller via downloads. Men i dag, så luk det dog. Desuden så kommer de aldrig det ulovlige til livs. De fleste havde en båndoptager og dengang var det lige så ulovligt, som det er i dag. Dog er båndoptageren blevet lovlig :-) Så der er der heller ikke noget nyt, selvom at nogle vil gøre CD'en mere ulovlig. Men hvis nettet strammes, så går folk tilbage til CD'en eller DVD'en.

Ja, jeg skal videre, for musikbranchen lader til at være gået i stå.