FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:12-09-2007 22:43:09
Afsender:Pete
Email:R.....
Emne:ikke nu igen.......
Tekst:
Nå, så må jeg jo sige det igen.

Jeg forbruger meget lidt musik. Jeg lytter faktisk meget sjældent til musik. Og når jeg gør, så er det de plader jeg købte for langt tid siden. Men det meste af det jeg køber, er de CD'er jeg har på vinyl.

Jeg downloader ikke, da jeg ikke kommer til at bruge det.
Jeg bruger kun mit anlæg når jeg har gæster, eller når jeg skal teste noget "hardware" cd-afspiller, mixer eller andet.
Hvis mine gæster ikke vil lytte til det musik jeg har, tja, så er det P3. Ellers må de selv tilslutte deres bærbare til mit anlæg.

Når jeg kommer hjem, eller nogle gange, er det blevet til nu. Så er det mit fjernsyn, som jeg tænder for, så står det og kværner. Jeg er så på internettet, men efter at mit TV og computer ikke er i samme lokale, så bliver TV'et heller ikke brugt så meget. Og nej, jeg lytter ikke til musik, når jeg surfer.

Jeg er bare pisse træt af at høre på den branche give IT-branchen skylden. Og at ingen vil hjælpe dem. De vil jo ikke havde hjælp. I starten lød de jo som landmænd. Høsten var gået skævt, pga regn, sol, osv.

Bare de snart selv tog et ansvar.

Desuden tror jeg Ebbe har det på samme måde som jeg.
Skal vi starte med:

"Alt kopiering er ulovlogt og vi mener at det skal stoppe."
Og så herefter komme med vores mening om hvad der sker ?
Hvem vil så tage det alvorligt ?
Nej, jeg ved godt at ingen vil tage os alvorligt. Men hvad, vi midster jo heller ikke penge ved det.

Jeg midste alt for musikbranchen i årene omkring Napster.
Årsag:
Jeg havde ikke noget anlæg, så jeg kunne ikke lytte til musik. Så jeg fandt ud af at man godt kan leve uden. Og da jeg vågnede, så var helvede løs med en masse beskyldninger. Desuden mener jeg ikke at der er så meget godt nyt musik. Måske fordi jeg ikke lytter.

Det sidste job jeg havde, der var der P3 og en lokalradio på det meste af tiden. Nogle slukkede dog en gang imellem. De gad ikke. Og mange hits blev vold-spillet.