FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP

Afsendt:18-04-2006 23:36:13
Afsender:Susanne Nissen
Email:SuzN0176@hotmail.com
Emne:Min datters legekammerat
Tekst:Fik lige for nylig ørerne op for "er der nogen i himlen" og blev meget bevæget. Min datter Katja på 9 følte det samme da hun hørte den og synger nu ihærdigt med på nummeret for at lære at synge det selv. (hun har lige optrådt til en forårskoncert med Indianer!)

Hun mistede en legekammerat i december 2004. Pigen døde under leg i en lade og mens hun levede blev hun drillet en del i skolen - dog ikke af min datter!- fordi hun havde en nyresygdom som bl.a. gjorde det svært for hende at holde på vandet.

Et af de bedste minder min datter har om hende er at de sad og grinede så de havde ondt i maven mens de spillede et barbie hestespil så der er en del i teksten "er der nogen i himlen" som vi kan få til at passe også på Ida.

Jeg synes det er en meget smuk mindeside i har for phillipa og håber den vil være der altid og hendes minde leve evigt. Jeg synes ikke Ries stemme ligner Phillipas men hun er en værdig aftager og hendes stemme klæder jeres sange. Den nævnte sang synger hun så godt at man skulle tro hun selv havde skrevet den og følt den.

Ved at dette er et ret langt indlæg men det måtte bare ud da sangen ramte os dybt i hjertekulen på en måde som det ikke er sket siden Simone vandt med vindens farver i foråret efter Idas død (hun havde det bedst når hun var sammen med dyr). De bedste ønsker og knus fra Susanne