FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Jette Eriksen
Email:jetteeriksen1972@hotmail.com
Emne:Kirkegården
Tekst:Er lige komme hjem fra en tur på kirkegården... Min far døde D 24/4 2002 dagen før hans 65 år fødselsdag og blev begravet d 3/5 2002 som var på min kærestes fødselsdag og dagen før jeg selv blev 30 år, han skulle ha fjernet noget i ryggen og alt gik godt lige ind til lægerne skulle give ham blod.. ved en fejl fik han forkert blod og døde hurtigt da hans krop ikke ville tage imod det.
Sidste jul printet jeg sangen "Er der nogen i himlen ud" og lamineret den, satte den fast med en plyk ved siden af gravsteen.. et par dage efter tog jeg igen på kirkegården og sangen var væk, jeg blev meget ked over det. hvorfor stjæle fra nogen som ikke kan løbe efter en og forsvare sine ting. men så kom en dame gående og jeg fortalte hende hvad der var sket.. unge dame sagde hun.. mon ikke bare det er din far der har taget sangen med sig, så i kan synge den sammen, det var dejligt for jeg har valgt at tro på det hun sagde , selv om jeg jo godt et sted ved at det ikke passer.men hver gang jeg er på kirkegården synger jeg og måske min far sangen sammen.
Jeg har de sidste par år været på skanderborg festivalen og lige meget hvad der sker så skal jeg høre jer synge er der nogen i himlen.. min kæreste og venner ved hvor meget det betyder for mig og jeg står aldrig alene imens i spiller.

Tak fordi i har skrevet sådan en smuk sang som har hjulpet mig og mange andre.

Med de kærligste hilsner Jette.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum