FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Mathias "Drummy"
Email:mathias.trommeslager@gmail.com
Emne:Foråret er kommet, og det samme er Drummy
Tekst:Jeg har forsømt dette forum lidt, pga. at jeg self. har brugt facebook siden mere end dette forum. Men ikke desto mindre vil jeg da lige skrive en hilsen til DmD herinde da det jo er DERES EGET området :)

- Jeg er blevet så glad for DmD at jeg faktisk (som trommeunderviser) har brugt jeres Skanderborg DVD - udgivet med "25år i røg og damp" til undervisningsbrug hehe.

Jeg sagde til min purunge elev at han nu skulle se noget musikalsk kunst på sceneniveau så det batter, og han sad og slugte hver et sekund af koncerten (havde dog kun tid til at vise små klips og enkelte sange da vi kun havde 1 time sammen i alt) men han er en kanon dygtig elev, trods sine blot 8½år.

Så kære Langkjær, du har hermed fået en ny ung fan :) og jeg lovede at jeg nok skulle hilse fra ham til dig, og skulle få et par stikker med hjem til ham, næste gang jeg var til koncert med jer. (evt. i VEGA i slutningen af april)

Han synes også at DmD lavede ret meget fis og ballade på scenen hvilket han synes var rigtig godt, fordi så kunne man jo hygge sig samtidig med at man hørte koncert. hehe og det kunne jeg jo kun give ham ret i.

Han var også ved at falde ned fra stolen da han så alle de hænder (mennesker) der var til jeres skanderborg koncert i teltet, og han sagde at han ville være rigtig meget nervøs hvis han skulle optræde for så mange. hehe :)

men altså, jeg ser meget frem til at stå foran scenen lige til venstre for Stanley fordi der har jeg bedst udsyn til både, Rie, Stanley og Langkjær og ind i mellem får jeg næsten også Pastorens sko i panden men det gør ikke spor, når han spiller så fedt på guitar. Han er hjertens velkommen til at komme springende ind og lave salto i en solo hehe

Lige her til slut, .... LANGKJÆR....pleasse lav en solo i VEGA ..okayyy? Håber du kan høre det :)
Skal nemlig filme det til privat og undervisningsbrug :)

Det var vist det hele :) ...Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum