FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Ole Husgaard
Email:osh@sparre.dk
Emne:http://www.piratpartiet.dk
Tekst:Glædelig jul og godt nytår!

Pladeselskabernes kamp er måske snart tabt, og det har jeg ikke de store problemer med. For pladeselskabernes kamp er ikke den samme som musikernes kamp. Pladeselskaberne har levet af, at de var de eneste, som kunne distribuere indspillet musik til publikum. Men nu har den tekniske udvikling gjort det muligt for musikerne at distribuere deres musik udenom pladeselskaberne.

Og musikernes kamp kan ikke tabes. For der vil altid være mange, som gerne vil betale for gode musikoplevelser - også selvom man kan få musik ved at downloade det uden at betale noget.

Koncerter kan ikke piratkopieres. Det er her-og-nu oplevelser, som slet ikke kan sammenlignes med at lytte til en CD. Hvis den levende musik er levende, er den indspillede musik død. Eller i det mindste frossen: Hver gang du hører samme CD, hører du det samme. Derfor foretrækker jeg koncerter, og de sidste mange år har jeg brugt flere penge på CD'er der blev solgt ved koncerter end på CD'er købt andre steder. Og mange, mange flere penge på koncertbilletter.

Klaus K og DmD er visionære her. De har for længe siden set, at der er langt flere penge at tjene på koncerter end på CD'er. Jeg tror de, ligesom flere og flere musikere, er blevet klar over, at CD'erne især er nyttige for at få opmærksomhed og blive mere populære, så folk kommer til koncerterne.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum