FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Mogens Danefeldt
Email:danefeldt2@hotmail.com
Emne:Efter min mening,
Tekst:Kære Ebbe det jeg ser når du skriver er stadig hvis man kan noget så skal man bare gøre det derfor er vi der hvor vi er i dag med musikken.Hvis man som med fildelingen bare gør det så skaber det med sikkerhed regler på regler det er det vi selv har været med til at skabe derfor bøvler vi i dag med copy spæringer og andet mindre gode ting.
Det er vil ikke anderledes en købmanden sætter tyveri alarm på, når så ser dig skrive gang på gang det er musikbranchen det er jo noget sludder det er os selv der har gået forvidt i det mode flip det var og havde 13000 nummer på hd eller så mange skiver vi ikke brugte og troen på at nok gik som med vhs og kasettebånd.
Du taler om hvor dårlige de har været til at gøre deres ting hele tiden din løsning vil nok også sige er ved at være lidt støvet,samt lidt meget, hvis i ikke høre på mit så duer det ikke.
Men at der er flere ting i denne sag er rigtigt da det gik rigtigt godt for musikken kunne man slippe afsted med hvad som helst, og det jeg ser i dag er at det vender flere musikker har kæmpe held med deres musik på cd og de steder hvor den bliver solgt
Hvorfor? fordi de følger tiden igen det burde du måske også:-_)
Ja de fik en ordelig lærestreg men er på vej igen tilbages.
De sælger på mange måder i dag, musiken er billigere ind før men kvalitenen er bedre.
Jeg har i dette liv lært at hvis du ankender din egne fejl så er noget nemmere at få andre til at lytte.

Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum