FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Mette
Email:mettemusens@hotmail.com
Emne:Har stort set heller ikke købt fastmedie iår
Tekst:Underligt ... jeg er blevet ligesom de unge. Musik er nu ikke mere den der nydelse, som man glædede sig til at høre, når man kom hjem. Altså sætte en CD på og høre alle 15 numre.

Nu er musik for mig blevet lidt ligesom skummetmælk - man henter 1 l - drikker det meste, smider noget af det ud igen - og ender sq med at købe endnu 1 l mælk imorgen.

Altså jeg samler ikke mere musik (som for få år siden). Jeg køber/låner via PLAY de numre, jeg gider høre lige nu - og ender med at smide dem væk igen, når jeg ikke gider dem mere.

Jeg har rippet alt min musik (ja det tog fanderme lang tid), fordi jeg troede at jeg så ville høre en masse. Hus forbi ! Jeg hører mindre og mindre musik i disse dage - altså mindre af min egen musik. Jeg hører DAB, hører de der "lav selv radiostationer" - og hænger ud på nettet og lytter (sporadisk).

For 4-5 år siden, købte jeg mininum 10 cd'ere om måneden - nu har jeg vist end ikke købt 10 på et år !!! Og de 5-7 stykker jeg HAR købt, er tilbuds CD'ere fra Fona (tak Fona Hørsholm for jeres 10 kr. tilbud) og andet, som ligger i bilen. Jeg vil tro at jeg iår har købt fastmedie for 250 kr !!!! Det er hvad jeg købte for om UGEN for 4-5 år siden.

Musik er blevet en slags lydsuppe, som farer ind og ud af ørerne .... lidt øv .....

MetteDit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum