FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Mette
Email:mettemusens@hotmail.com
Emne:Svært at være lovlig !!!
Tekst:Som en lovlydig musikkøbende borger (1500 CD'ere og 4-500 numre , købt på bla. 3 od TDC), kom jeg i den situation at jeg skulle reinstallere min PC. Jeg tog en backup af DRM, som de anbefalede - og reinstallerede så.

Så fik jeg en MedialPlayer V9 ned, der ikke kunne afspille DRM beskyttet musik. Kunne ikke køre en install fra MS side, måtte tage en V10 - V10 kan desværre IKKE restore DRM backuper - suk. Dens "løsning": redownload ! WHAT??!?!??!?!

Hvis nogen nogensinde har købt musik på 3.dk, så ville de vide, at det IKKE er en løsning. Jeg genhentede en 20-30 numre - og lod resten være.

Nå, men det hele endte med at min PC fik nye DRM credentials - al det musik jeg LOVLIGT !!! havde købt kunne ikke afspilles mere - og jeg var pissed.

Nu køber jeg igen musik (LOVLIGT), men fjerner DRM beskyttelsen (ULOVLIGT) - men jeg skal ikke om 2 år ud i at skulle redownloade 1000 numre fordi DRM stinker !

Min konklusion: det er for besværligt og sårbart at være 100% lovlig.

Og Nej, jeg har ingen intentioner om at fildele til resten af verden, om ikke at betale for min musik - men hvorfor laver man det ikke nemt at være lovligt ???

Fx at man havde en master key til sin musik - så man også kunne flytte den over på en anden PC, afspille på "whataver"? Og nej, denne key, skulle IKKE være bundet til din XP installation ....

Sure opstød fra
MetteDit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum