FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:ebbe
Email:e.d@l.f
Emne:hmm
Tekst:Det kan givet lade sig gøre at klare sig igennem på bedste beskub - selv uden indtægterne fra albums. Bare man er et topband.

Om play er fremtiden eller en glidebane? Der er jeg nok tilbøjelig til at give dig ret, Mogens. Men det er ikke værre end at sælge musik på cd.

For har du en cd, så har du alt det der skal til, for selv at starte en produktion/distribution...... Altså bortset fra kunstnerens tilladelse.

For mig er det grundlæggende at det indtægtsgrundlag, der hidtil har båret udviklingen i dansk musikliv, på få år er svundet ind til ingenting. For dels er indtægterne halveret, dels er det tilbageværende salg blevet yderligere koncentreret om topnavnene (dette kan jeg ikke dokumentere, jeg har ikke fundet statistikker der belyser emnet, derfor er det blot en påstand fra min side).

Som menigt top-200 band kan man ikke regne med indtægter fra sine udgivelser. Og det får vi ikke rettet op på med de hidtidige tiltag.

Og det er derfor en fuldstændig omkalfatring af den måde, kunstnerne skaffer sig indtægter fra deres indspillede værker på, en nødvendighed.

imhoDit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum