FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:ebbe
Email:ebbe$arama.kd
Emne:indimellem fatter jeg nix
Tekst:Ebbe og hans ligesindede - nemlig de mennesker, der har taget den politiske beslutning i deres liv, at de ikke vil betale for musik.

Jeg har svært ved at opfatte det som andet end en direkte beskyldning. Fremsat overfor 3.mand (Kristensen).

Jeg har netop truffet den modsatte valg. Jeg går ind for at der skal betales for musik, det er derfor jeg gider blive ved herinde. Og det er derfor jeg argumenterer mod den måde, din branche forsøger at lave business på.

For med de erfaringer jeg har med mennesker og med internettet, så kan jeg kun konkludere at den vej, branchen har valgt, uvægerligt vil resultere i at betalende kunder bliver sjældne, måske mere sjældne end regelmæssige kirkegængere.

Ikke fordi folk er onde eller mangler vilje til at betale. Kun fordi den måde, branchen vil skaffe jer indtægter på, halter omkring 10 år efter den tekniske udvikling (download salg havde givet været ideelt i modemdagene).

Og så længe branchen ikke laver de nødvendige tiltag vil det efter alt at dømme blive uendeligt svært at fastholde kunderne - endsige at få tag i kommende generationer af kunder.

Det er urealistisk at forestille sig, at forældre begynder at agere musikpoliti overfor poderne, sådan generelt. Kampen med en teenager er hård nok i forvejen. Det er faktisk langt mere sandsynligt, at det unge menneske viser far, hvor nemt det er at hente alle sangene fra da mor var på disco.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum