FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Mathias Drummy
Email:drumchamps@hotmail.com
Emne:Den endefuld må vente til sommer
Tekst:I en tidligere "debat" herinde, eller kalder man det en "tråd"?

Nå men anywayw, jeg skrev i den at jeg med sorg i kroppen måtte sande at i IKKE kommer så meget til sjælland her i foråret 2008, desværre! :(

Så den der endefuld jeg "glæder mig til" må vente til i enten kommer lidt nærmere København. Jeg er super glad for dit svar omkring det her, og jeg følte faktisk lidt at jeg gik "til bekendelse" for at kunne være en helt ærlig fan af jer.

Så til sommer Klaus, hehe så må du enten selv eller få kasper til at komme med et par stikker og "stikke" mig en flad :P

Jeg vil så lige sige at jeg faktisk af kasper i "Pumpehuset" købte jeres cd, og med hele bandets autografer (tak for dem) og da jeg er på SU så er det faktisk en ret stor del af min dags ration af penge jeg fik fyret af på den. Det er sgu ikke nemt at være ung og på SU :)

Jeg har lige et ekstra spørgsmål til jer nu hvor vi har det med økonomien oppe. Når i laver sange i studiet og ikke har nogle band-jobs i lang tid...Så må jeres plade jo egentlig være en giga satsning, både energi mæssigt, men også for jeres familier og økonomien.

Kan i virkelig få det til at løbe rundt i den tid?
(Jeg vil self. ikke gå ind og kræve i skal forklare hvordan i får mad på bordet i detaljer. Det er self. jeres private sag.)Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum