FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:ebbe
Email:ebbe$dl.5
Emne:svært at have noget at have pessimismen i
Tekst:-med mindre man kigger på salgstallene (ifpi.dk). Inklusive downloadsalg sætter 2007 formentlig en ny negativ salgsrekord.

Jeg er skam ikke så negativ igen. Jeg ser problemer, ok. Men der er mange veje frem. Internettet er et uudforsket overflødighedshorn af indtægtsmuligheder for jer.

Hvis I er tilfredse med den måde tingene udvikler sig (3/4 mia i omsætning i stredet for de 4-5 stykker der ville være det 'naturlige' niveau, sammenlignet med tilsvarende brancher). Så hvil i fred med det.

De sidste tosser? Det er dem der tror på, at downloadsalg er løsningen på nogetsomhelst!
For lidt, for sent.

Piratkopiering over internettet vil trives så længe nettet er bare nogenlunde frit. Og hvis det skulle lykkes at få begrænset nettet så meget, at limewire, piratebay, emule og co ikke længere er en mulighed for alle og enhver. Så tager andre veje over, de fysiske medier (harddiske, usb sticks, mobiltelefoner, blue-ray, you name it) er udviklet til et niveau så den samlede musikarv kan cirkulere videre uden problemer.

Hvis I skal piratkopiering nogenlunde til livs (jo, det er jeres opgave), så handler om at lancere tjenester der kan det samme som, og helst endnu mere end, the pirate bay, bare mod betaling. Uden sådanne tiltag har I ikke en chance for at få indtægterne tilbage på et acceptabelt niveau.

Jeg kunne ikke drømme om at købe musik på nettet førend der bliver åbnet for at jeg også kan bruge samme musik fra nettet. Streaming i selvvalgt god kvalitet, egne playlister, adgang til remix, etc. anywhere anytime. Kort sagt: Jeg gider ikke have musikken liggende herhjemme.

Det er kun en begrænset del af salgsnedgangen der kan henføres til pirateriet. Jeres egen sakken bagud i forhold til internettet spiller mindst lige så stor en rolle.

Hvis I ikke kan finde på mere at brokke jer over ..... kunne I jo prøve at tage hænderne op af lommerne og tage fat. Der er opgaver nok der....

NB jeg vil om lidt gå i TP og hente jeres seneste skive i fysisk form. Så kan jeg få den lige i det format jeg vil have (indenfor cd'ens rammer), gemme den i min 'netbank' og på mine playlister, anything I like :-) Jeg glæder mig :-)Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum