FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Ole Husgaard
Email:osh@sparre.dk
Emne:Rart med en undersøgelse
Tekst:Det er interessant at undersøge danskernes holdning til emnet - specielt fordi det er noget, som der er blevet forsket meget lidt i her i landet.

At så mange mener det er i orden at blokere adgangen har nok en del at gøre med, at vore medier (Computerworld undtaget) stort set kun har belyst sagen fra IFPIs side. Men det er jo hvad man må forvente, når omkring halvdelen af den danske dagspresse er part i sagen på IFPIs side. (Er de bange for at man begynder at piratkopiere deres aviser?)

Det er også interessant at læse om hvor stor en del af befolkningen, som mener at lovgivningen er utidsvarende:

"I dag er det ulovligt at downloade og distribuere musik, film og andet materiale med copyright på internetsites som Pirate Bay. Er lovgivningen om, hvordan man må kopiere og dele musik, film og computerprogrammer efter din mening tidssvarende?
Ja: 33 procent
Nej: 41 procent
Ved ikke: 26 procent"

I Sverige, hvor debatten om fildeling er 2-3 år længere fremme end her i landet (nok især p.g.a Piratbyrån og The Pirate Bay), er selv nogle af pladeselskaberne ved at få øjnene op for, at man ikke fremmer salget ved at forfølge sine kunder, og at der skal andre forretningsmodeller til: http://www.theswedishmodel.org/Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum