FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Webmaster
Email:mail@dmd.dk
Emne:Stort flertal: I orden at blokere for PirateBay
Tekst:
Et stort flertal af danskere synes det er i orden, at internet-udbydere blokerer adgangen til pirat-sites som PirateBay.

Det viser en ny undersøgelse fortaget af et analysebureau for Computerworld i anledning af den aktuelle fogedretskendelse imod Tele2 - en kendelse som har beordret Tele2 til at blokere sine kunders adgang til PirateBay.

64% af de adspurgte i undersøgelser synes det er OK at blokere PirateBay - men kun 22% synes det ikke er i orden - 14% ved ikke.

Undersøgelsen er (os bekendt) den første af sin art i DK. Den dokumenterer det omslag i befolkningens holdning til piratkopiering, der har været i gang i hele verden siden juli 2005, hvor den amerikanske højesteret afsagde en klokkeklar dom imod organiseret fildeling, der gav genlyd over hele kloden.

Siden dette tidspunkt har vinden blæst rettighedshavernes vej - og idag er piratkopiering altså ikke længere i orden, mener flertallet. Alle bør betale for den musik og de film de forbruger.

Det burde være unødvendigt at nævne det ... men alligevel: Vi er i DmD rigtige glade for denne tilkendegivelse fra undersøgelsens repræsentanter for det danske folk. Vi har i årevis kæmpet for dette synspunkt her på siden (og på Computerworld), så det er dejligt at mærke opbakning fra danskerne - de er jo vores potentielle kunder.

Undersøgelsen er derimod en streg i regningen for hardcore fildelerne - de må imødese en skærpet politisk interesse for at gøre piratkopiering endnu mere besværligt og risikofyldt fremover.

Danskerne: OK at blokere for PirateBay

WebmasterDit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum