FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Ole Husgaard
Email:osh@sparre.dk
Emne:Ja, jeg har...
Tekst:"Har du nu også, forhørt dig om du må henvise til den paragraf? og ydermere BRUGE ORDLYDEN?
Ja du må bruge den til en privat diskution, men det her er en offentlig hjemmeside."

Du tager fejl. Læs ophavsretslovens §9: "Love, administrative forskrifter, retsafgørelser og lignende offentlige aktstykker er ikke genstand for ophavsret."

"Hvad i helv.. skal du bringe den sag op for?"

Den er et godt eksempel på, at ophavsretten er blevet så kompleks, at selv hvis man gør meget for at overholde den, kan man risikere at blive dømt for at overtræde den.

Jeg synes det er relevant i forbindelse med drøftelsen af gif-billedet. Hvis Klaus K skal være HELT sikker på ikke at krænke ophavsretsloven er han jo nødt til at have en advokat ind over hver gang han vil bruge et gif-billede fra nettet, og det mener jeg ikke er rimeligt, hvis der ellers gives indtryk af at billedet er til fri afbenyttelse.

"Hold kæft nogle klaphatte i er at høre på, det er åbentbart i orden at tage levebrødet ud af en bestemt gruppe mennesker, bare der ikke bliver rørt ved din løn."

Jeg forstår ikke helt hvad du mener her. Jeg er ikke interesseret i at tage levebrødet ud af nogle grupper. I øvrigt har ophavsretten også stor økonomisk effekt for mig, idet jeg arbejder med software og ejer en del af et softwarehus.

"Klaptorsk."

Jeg er aldeles uenig. For det første kan jeg ikke trække vejret under vand, og for det andet klapper jeg ikke ;-)Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum