FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Det perfekte samfund, uha ...
Tekst:
Jeg er helt enig i dit første afsnit. Og jeg bilder mig heller ikke ind, at piratkopiering kan udryddes - som du lader til at tro ... hvis vi blot legaliserer det.

Det perfekte samfund er ikke noget at stræbe efter. Det går altid frygteligt. Lederne bedyrer folket, at det perfekte paradis ligger lige om hjørnet, hvis folket er klar til at lide en masse afsavn, men de ender altid i helvede. Det har vi sidst set med Hitler & Stalin - og ser stadig med Castro & Nordkorea.

Vi to er vel efterhånden enige om, at mængden af piratkopiering er omvendt proportional med salget. En konsekvens af dette er naturligvis, at jo færre penge brugerne sender ind i branchen, jo færre penge er der til at udvikle nyt.

Det drejer sig ikke om at holde alle fra at piratkopiere - der er nødt til at være nogen (her: pirater) der skal tjene som det dårlige eksempel. Det drejer sig om at holde piratkopieringen under rimelig kontrol.

Og den kontrol er flertallet af brugerne selv nødt til at eksekvere. Jeg ved, de KAN - jeg hører ikke til det hylekor, der råber op om alle de stakkels mennesker, der må hjælpes fordi de ikke kan det ene eller det andet. Og at vi derfor er nødt til at bruge kæmpe (skatte)summer på at hjælpe dem.

Jeg ved de kan - helt uden hjælp - hvis de vil. Og jeg ser dette som en basal tro på det gode i mennesket.

Undlad at piratkopiere - og vær med til at gære verden bedre ... så enkelt er det.

KK



Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:




Oversigt alle rum