FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:Og det modsatte ...
Tekst:
Er det nu blevet mit lod at kommentere alle de analogier der IKKE måtte være til fogedforbudet imod PirateBay?

Nej, Mette - selv om det er sjovt: Det har intet med kommunen at gøre. Du må researche lidt bedre - undersøg fx. hvad et fogedforbud i et kapitalistisk samfund som vores er for noget ... du vil se, at min sammenligning på cw.dk holder.

Nej, Jens - PirateBay er ikke "bare"en søgemaskine. PirateBay er et site, som driver business på aktivt at organisere piratkopiering. De erklærer åbent på deres site, at deres mål er at få så mange brugere som muligt til at piratkkopiere så meget som muligt. De erklærer også at de er totalt ligeglade med de rettighedshavere, hvis værker der bliver piratkopierede.

Det har været hævdet fra piraternes side, at PirateBays aktiviteter skulle være lovlige, fordi de ikke selv hoster ulovlige filer på deres site - kun links til de ulovlige filer.

Dette er en teknikalitet, som er uden praktisk betydning i juraens verden. Kodeordet er "tilgængeliggørelse" - PirateBay "tilgængeliggør" rettighedsbelagt materiale for sine brugere, og det er ulovligt. Dette ord er det juridisk benyttede udtryk i stort set alle de domme, der er faldet imod sites der gør piratkopiering mulig via et site eller en applikation. Og det er efterhånden ikke så få.

Højt humør KKDit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum