FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Jens Jakobsen
Email:Jens@jakulff.com
Emne:Rygepauser?!
Tekst:Kære DmD!
I fører en sympatisk, men altmodisch kampagne mod piratkopiering (der har eksisteret siden båndoptageren blev en del af konfirmandens drømmeunivers) på jeres hjemmeside.

Det bliver ufrivilligt morsomt, når I i den kommende sæson vil pushe røg og alkohol for usselt mammons skyld! Juridisk, men næppe moralsk forsvarlig.

Jeg er ikke på nogen måde frelst, men sidste sæson så jeg jer fire gange (alt for lidt, jeg ved det), men reelt var den eneste koncert, hvor jeg ikke kom hjem med ølslatter ned ad tøjet afslutningen i pumpehuset, hvor det var fans og ikke nu-er-det-weekend-og-vi-skal have-en kæp-i-øret publikum, der herskede. Især Ringsted var katastrofal, men her var der lige præcis en optankningspause til de i forvejen alt for berusede.

Kan I give et godt råd til en moden familie (vi er *næsten* jævnaldrende med onklerne), der gerne vil høre live musik, men ikke chikanreres af fulderikker?

Mvh.
Jens Jakobsen, Køge

PS: Som andre artige konfirmander dengang, kopierer jeg tonsvis af musik, men jeg køber dét, jeg kan lide. Stadigvæk ;-)Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum