FORUM
Ris, ros, diskussioner, mm ...
DmD-SHOP
Afsender:Klaus K
Email:kk@dmd.dk
Emne:En død sild der gør mig glad
Tekst:
Som nævnt nu ganske mange gange: Abonnementsordninger til musik er en død sild - undtagen for den type folk der er ligeglade med musik. Og hvordan vil du få folk der er ligeglade med musik til at betale for den?

Tænk over, hvor mange mennesker du kender, som bare gerne vil have "noget musik" - findes de overhovedet?

Nej. Alle har præferencer. Musik de elsker, og musik de hader. Og den musik, de hader, vil de ikke betale for. Det skal de efter min mening også kunne slippe for - ellers hører alting op.

Jeg vil kæmpe til min dødsdag for folks ret til at slippe for at betale for musik, de ikke bryder sig om. Der er en naturlig følge af at kræve, at alle betaler for den musik, de elsker (og af denne årsag forbruger).

Den eneste måde man kan komme igennem med musik som abonnement er ved at tvinge forbrugerne til at modtage det. Fx. ved at skjule prisen på abonnementet indeni andre ydelser - fx. et telefonabonnement, som nogen har været inde på.

Men jeg bryder mig ikke om tvang. Der er i forvejen alt for meget tvang & alt for mange uigennemsigtigheder i samfundet for tiden. Frihed under ansvar - sådan hed det i gamle dage fra et politisk parti. Det går jeg - i modsætning til politikerne - stadig ind for.

Derfor blev jeg glad, da jeg så, at flertallet af MyMusic-brugerne er enige med mig.

Højt humør Klaus K.Dit navn:
Din email:
Overskrift:
Din tekst:
Oversigt alle rum